Qmaths adalah sistem penyelesaian Matematik secara pantas dan tepat. Ia direka khas untuk pelajar-pelajar di Malaysia, hasil dari kajian kami selama lebih 10 tahun di sekolah-sekolah serta di dalam penggunaan Matematik harian pelajar. Hasil dari kajian tersebut, kami telah mengeluarkan buku "Qmaths: Matematik Sepantas Kilat" dalam dwibahasa, iaitu Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris. Ianya sesuai untuk pelajar 9 tahun keatas, sesuai digunakan dalam pelajaran, peperiksaan maupun kehidupan seharian.

Ini adalah sebahagian dari reaksi guru-guru dan juga pengguna bahan Qmaths:

“Program Qmaths ini boleh meningkatkan keyakinan dan keseronokan murid dalam mempelajari matematik. Program ini dapat mempelbagaikan cara untuk mengajar dan belajar matematik serta boleh meningkatkan pencapaian pelajar”. En. Abdul Rahim (Guru Matematik, Sekolah Kebangsaan Rantau Panjang, Selangor)

“Seminar Qmaths sangat menarik dan berkesan kepada murid-murid SK. Abdul Samad. Murid-murid lebih yakin dan lebih berminat untuk belajar Matematik. Pihak kami sangat gembira dan berterima kasih kepada piha Qmaths kerana sudi memberi tunjuk ajar kepada pelajar sekolah kami. Harapan kami semoga lebih ramai murid kami yang berjaya dalam Matematik tahun ini.” Rozilawati Binti Hassan (Guru Matematik, Sekolah Kebangsaan Abdul Samat, Selangor).

“Program Qmaths sangat baik untuk meningkatkan keyakinan murid dalam menjawab Matematik. Boleh membantu meningkatkan peratus kelulusan murid dalam UPSR dan juga menambah murid yang mendapat A. Murid-murid seronok menghayat kaedah yang diperkenalkan.” Noridahyu Suparman (Guru Matematik, Sekolah Kebangsaan Meru, Selangor.)

“Terima kasih kepada Qmaths, peratusan kelulusan Matematik UPSR kami bertambah dari 85% ke 98% ! Bilangan yang mendapat pangkat A meningkat 300%! ” Guru Besar (SKT Bukit Lintang, Melaka)

Sebahagian dari buku Qmaths: Matematik Pada Kelajuan Kilat!

Sila daftar dan log masuk menggunakan ruang di sebelah kanan. Pendaftaran adalah PERCUMA.

Untuk pesanan buku dan bahan sokongan dan tambahan, sila ke sini.

Username :

Password :

Jika anda terlupa kata laluan,
sila klik disini.

Untuk mendaftar, sila klik disini. (Pendaftaran Percuma)

 

Qmaths, Sains3D

Sistem latihan minda untuk meningkatkan keupayaan matematik dan sains untuk semua lapisan pelajar dan masyarakat.

MEMBINA INTELEK, MENJANA KREATIVITI

Brain training system to develop mathematical and scientific skills for all ages.

BUILDING THE INTELLECT, GENERATING CREATIVITY

SMART TECHNOLOGY VENTURES (SA0091335-D)
No 7A, Tingkat 1 , Jalan Puchong Permai 2, Taman Puchong Permai, 47150 Puchong, Selangor D.E
Tel: 013-3056 285, 016-326 0084
Email: halim_stv@yahoo.com

SEMUA MAKLUMAT DI LAMAN INI ADALAH HAKCIPTA. 2010. LATIHMINDA DOT COM